Office & HR Manager
(v/m/x)

Deeltijds of voltijds

Word jij het nieuw kloppend hart van ons dynamisch team in Gent? Na 30 jaar dienst gaat Martine op pensioen. Zij is onze rots in de branding voor administratieve, HR en financiële projecten . Graag geeft ze haar kennis door aan jou en samen met jouw kennis bouwen we onze organisatie i-HD verder uit.

Onze Visie: i~HD streeft naar een wereld waarin stakeholders samenwerken aan het betrouwbaar gebruik van kwaliteitsvolle gezondheidsgegevens om de zorg te verbeteren en onderzoek te versnellen.

Je zal een cruciale ondersteunende rol spelen in onze activiteiten (onderzoek, opleidingen, kwaliteitsbeoordelingen en evenementen). In zeven jaar is i~HD gegroeid van 3 tot 15 multidisciplinaire medewerkers, gevestigd in Gent en verspreid over Europa.

“Het was aangenaam werken met deze groep in een internationale setting. Het was een droomjob!”
-Martine Vannevel

Een job voor jou? Je voelt je thuis in:

  • opvolgen van dagelijkse kantoortaken,
  • beheer van de ledenadministratie,
  • payroll & HR-projecten (team in Gent en internationale experten),
  • algemene en financiële administratie van VZW, onderzoeksprojecten en commerciële activiteiten

Ervaren of net afgestudeerd, je bent welkom. We helpen je graag om je kennis en ervaring te laten groeien.

Afhankelijk van jouw beschikbaarheid en interesses is er mogelijk om te groeien in activiteiten zoals het implementeren van MS Teams of MS SharePoint, organiseren van opleidingen en evenementen en marketing.

Heb je een gepast diploma of gelijkwaardige ervaring? Communiceer je graag in het Engels? Speel je met MS Office? Hou je van een gezonde portie humor? Geef ons een seintje! Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Wat bieden we? Naast een marktconforme verloning, biedt i~HD een overeenkomst van onbepaalde duur en glijdende werktijden aan. Je hebt de mogelijkheid om deeltijds of voltijds te werken en dit in een dynamisch, internationaal, divers en gedreven team. De inhoud van je taken is een ideaal evenwicht tussen routine opdrachten en afwisselende projecten die je zelf gaat beheren. Wij gaan je ook steunen met bijkomende opleidingen en stimuleren ook de groei van je vaardigheden en competenties.

Geïnteresseerd of vragen?

Geert Thienpont
Managing Director

geert.thienpont@i-hd.eu
0475 23 28 51

c/o University Hospital
Unit of Medical Informatics (5K3)
C. Heymanslaan 10 – 9000 Gent

i~HD